Digital Image Systems li proporciona les eines per a poder capturar, processar, emmagatzemar i indexar les seves imatges.

DIS ha creat una sèrie d’aplicacions precises i concretes per el procés d’imatges tant per recerca (Medicina hospitalària, forense, biologia, geologia, nous materials, com pel control de qualitat en la indústria metal·lúrgica, automòbil, farmacèutica, alimentaria, nous materials, etc. L’ampli ventall d’usuaris dels sistemes de DIS avala la utilitat dels nostres productes en els mes variats àmbits de la indústria, recerca i docència.

Els nostres productes li proporcionen totes les eines necessàries i adaptades a les seves necessitats, des de la captura de la imatge, la seva manipulació i emmagatzement, el processat necessari per a millorar-la i extreure’n  la informació necessària, fins a la creació de col·leccions d’imatges de referència,  bases de dades i generació d’informes personalitzats.

Podem crear aplicacions específiques, amb els seus propis paràmetres, per a facilitar-li els processos rutinaris de control de qualitat o adaptació a normes específiques de qualitat.

Els nostres serveis tècnics poden certificar, de forma independent, la calibració del seu sistema.